Om Engbo Vine​

Historien omkring Engbo Vine, en del af Engbo Consult.

Vi startede i 2001 med at importere vin fra Italien – og hvordan kom vi på den ide?

Vi besøgte Italien – nærmere Sicilien – første gang i 1994 – 2 år efter attentaterne på Falcioni og Borsellino, som vi ikke havde tænkt så meget over inden vi rejste. Vi fandt – PARADISET – med en befolkning der ikke havde noget at tro på – ikke turde/ville gå i gang med noget, fordi livet kunne ikke ændres. En stor del af vinen drak de selv, for det var kun få forundt, at kunne udøve marketing til resten af Italien og Europa.

Vi besøgte Sicilien i mange år derefter, og havde den samme vidunderlige fornemmelse af at eksistere ikke for pengenes skyld, men for livet og familiens skyld. 

I 2000 var Vinen stadig fantastisk – og i påsken 2001 besluttede vi - at vi ville gøre noget for Siciliens vine – og fik hjælp af gode venner til at komme i kontakt med leverandører – eftersom de kun talte siciliansk i bedste fald Italiensk – som vi har lært på HF Niveau – vi ville have det bedste af det bedste, og kun eksklusive vine – eftersom vores ide` ikke var at hamle op med de danske supermarkeder – men have god vin til god pris. Det har vi stadig 21 år efter - og det er kun ganske få leverandører vi har skiftet ud siden 2001.

Vi har det i dag – selv efter 21 år – som om ”vi kommer hjem”, når vi besøger vores leverandører i Italien – og der hvor det hele startede – SICILIEN – er stadig PARADISET med nogle af de bedste vine i Italien.

Venligst

John Pedersen

Engbo Vine​

Følg med ​på Facebook

Følg os og få større indblik
​i hverdagen hos Engbo Vine v/ Engbo Consult.

find os

Engbo Vine v/ Engbo Consult​

CVR: 25226518

Vejlevej 22
​7160 Tørring

Telefon: 40 50 56 01